Onze diensten

Waterbouwkundige kunstwerken

Onder de waterbouwkundige kunstwerken verstaan wij civieltechnische bouwwerken die aangelegd worden in, over of bij het water.

Image
Inlaat

Een inlaat is bedoeld om water in een polder in te laten. Vaak is dit benodigd om het water in de polder van vers water te voorzien. Zo blijft het water in beweging wat positief is voor de waterkwaliteit.

Lees meer...

Image
Overstort

Een overstort wordt gebruikt om een ander waterpeil te creëren binnen een peilgebied. Vaak is de overstorthoogte regelbaar, dit is met de hand te regelen maar kan ook volledig geautomatiseerd gebeuren.

Lees meer...

Image
Stuwen

Een stuw kan aangebracht worden om plaatselijk een ander waterpeil te creëren dan de rest van het peilgebied. Een stuw kan ook gerealiseerd worden met een overstort.

Lees meer...

Image
Bruggen

Het realiseren van een voetgangersbrug tot een verkeersbrug, wij kunnen dit voor u realiseren. De brug kan gemaakt worden in verschillende materialen, denk aan staal, beton, kunstof of hout. Overigens zijn combinaties tussen materialen ook mogelijk.

Lees meer...

Image
Duikers

Wilt u een dam aanbrengen maar is het genoodzaakt dat de watergangen verbonden blijven met elkaar? Breng dan een duiker aan in de dam. Dit kan in verschillende soorten en maten.

Lees meer...

0
zonnepanelen
Image
0
% energieneutrale
bedrijfslocatie

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee

Volg ons

logo-footer-200x70px.png

T +31 71 501 82 63

Leidseweg 17a, 2374 AS Oud-Ade

info@gebrvdpoel.nl