Organisatie

Image
Over ons pand
We zijn er trots op. En sinds de oplevering in 2016 nog elke dag blij mee. Onze werkplaatsen, werktuigenberging en ons kantoor zijn in dat jaar opnieuw ge- en verbouwd met de nieuwste duurzame technieken en materialen.

Hoe is het ontstaan

Gebr. van der Poel is al vanaf zijn ontstaan werkzaam vanuit onze huidige locatie, in die tijd was  daar ook nog de ouderlijke boerderij gevestigd. Toen duidelijk werd dat de boerderij geen toekomst had is het loonbedrijf uitgaan breiden met een werkplaats in 1982 en werktuigenberging in 1987. Het bedrijf groeide rustig door en daardoor werd de locatie wat krap, dus naar de gemeente om te kijken wat de mogelijkheden waren om uit te breiden, dat ging minder makkelijk dan gehoopt maar in 2008 was eindelijk het bestemmingsplan dusdanig gewijzigd dat uitbreiding mogelijk was.

 

Nieuwbouw

Na 10 jaar was het eindelijk zover dat we mochten bouwen maar zat Nederland net in de crisis, dus de plannen gingen even in de ijskast. Maar in 2012 waren we het wachten zat en is samen met de aannemer en architect een plan gemaakt om gefaseerd alle gebouwen te vervangen en een complete nieuwe bedrijfshuisvesting te bouwen welk voldoen aan alle moderne eisen. In augustus 2013 zijn de werkzaamheden gestart en in december 2015 waren alle bouwactiviteiten klaar. Voorjaar 2016 hebben we het buitenterrein aangepakt en zijn we klaar voor de toekomst.

 

Image


Daarom zijn we klaar voor de toekomst

  • 350 Zonnepanelen
  • Geen gasaansluiting
  • 100% energie neutraal
  • Vloerverwarming, kraanbanen en afzuiging voor een gezond werkklimaat
  • Goede isolatie en vloerkoeling zodat airco niet nodig is
0
%
energieneutraal
Image
0
zonnepanelen

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee

Volg ons

logo-footer-200x70px.png

T +31 71 501 82 63

Leidseweg 17a, 2374 AS Oud-Ade

info@gebrvdpoel.nl