Ga jij tot de bodem?

Image

Kansen
voor jou

Ze staan al voor jou klaar. Een paar werkschoenen. Een Gebr. v.d. Poel-overall. En ruim veertig enthousiaste collega's die net als jij onze leefomgeving een beetje mooier willen maken, gek zijn op werken in de buitenlucht en iedere dag alles op alles zetten voor onze klanten en hun projecten. Ze kijken ernaar uit om met jou samen te werken en te leren van jouw kennis, ervaring en pragmatische ideeën die ons werk nog leuker, slimmer en beter kunnen maken.

In ruil daarvoor krijg jij een interessante, afwisselende baan, topcollega's, een prachtige werkomgeving, een prima beloning en oprechte waardering voor je inzet en resultaten. Daarnaast bieden we je alle kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, zowel on the job als in de schoolbanken. Dus, wat denk je ervan? Zullen we deze schoenen alvast voor je poetsen?


 

Image
 Kijk snel en reageer!

Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van ons hechte team waarin hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor jouw ideeën?


Lees meer...

Image
Leren in de praktijk

Stage, BBL en BOL

Om ook in de toekomst te beschikken over vakbekwaam personeel zijn wij erkend leerbedrijf. Wij zijn erkend door Fundeon, Aequor en Kenteq.

Kwaliteit, betrokkenheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom investeren wij in de toekomst van jong talent.


Lees meer...

Image
Vakmensen zijn altijd welkom

Open sollicitatie

Dat wij niet zonder jou kunnen, weten wij natuurlijk nog niet. En als jouw droomvacature hier niet bij staat, betekent dat niet dat we geen kennis met je willen maken. Schroom daarom niet om contact op te nemen en ons te vertellen waarom jij geknipt ben voor ons bedrijf. Wij kijken oprecht uit naar je open sollicitatie. 

Stuur een open sollicitatie

0
gemiddelde aan
traktaties per jaar
Image
0
%
heerlijke
versgemalen bonenkoffie

Solliciteren?

Je mag ons altijd bellen

Volg ons

logo-footer-200x70px.png

T +31 71 501 82 63

Leidseweg 17a, 2374 AS Oud-Ade

info@gebrvdpoel.nl