Actueel

Image

Polderdag 2019

Hemelvaartsdag was ons bedrijf geopend van de Polderdag 2019.

Er hebben enkele honderden mensen ons bedrijf bezocht en voor de kinderen waren er ook leuke activiteiten georganiseerd.

Image

Keuringen eind 2018

In de kerstvakantie wordt ieder jaar bijna alle keuringen uitgevoerd. Ook dit jaar zijn er weer keuringen uitgevoerd voor: het materieel, de hijskettingen, het elektrisch gereedschap, de kettingzagen, de reddingsvesten, de brandblussers en de EHBO koffers. Met deze jaarlijkse keuringen weten we zeker dat onze spullen veilig zijn om mee te kunnen werken.

Image

Nieuw bij GP:
JCB Verreiker

Op 20 december is bij ons de nieuwe JCB verreiker 541-70 AgriPro afgeleverd. Wij hebben de oude JCB verreiker ingeruild. Deze nieuwe verreiker is voorzien van de nieuwste functies en een hoger rijcomfort.

Image

Nieuw bij GP:
Renault Zoë

In mei 2019 hebben wij onze eerste elektrische auto afgeleverd gekregen. De Renault Zoë is een 100% elektrische auto. De auto wordt zo veel mogelijk opgeladen op ons bedrijf zodat er stroom kan worden gebruikt die wij zelf opwekken m.b.v. zonnepanelen.

Image

Nieuw bij GP:
Hyundai HX180 

Eind 2018 is dan ook eindelijk de Hyundai HX 180 Hybride afgeleverd. Deze nieuwe rupskraan is uitgerust met een verwisselbare giek, een standaard giek en een lange giek van 15 meter. Ook beschikt de Hyundai over een Leica GPS systeem.

Image

Nieuw bij GP:
Smalspoor kipper

Halverwege september is er een nieuw 3-zijdig kiepend smalspoor kippertje afgeleverd bij Gebr. vd Poel. Het kippertje heeft een maximale werkbreedte van 1,85 m en een waterinhoud van 2,5 m3. De maximale last van het kippertje is 5 ton. Wij zullen er veel plezier van hebben.

Image

Informatieavond "Zon op het dak" 

Op dinsdag 15 maart hadden we ca. 100 agrariërs op bezoek i.v.m. het initiatief  "Zon op het dak". Dit is een initiatief van Gem. K&B, LTO, Rabobank en Liander waarbij alle agrariërs van de gem. K&B waren uitgenodigd.

Tijdens deze avond is de gebiedsaanpak gepresenteerd om georganiseerd te bekijken wat de kansen en mogelijkheden zijn om op de veelal grote agrarische daken zonnepanelen te plaatsen. Deze avond is bij ons georganiseerd omdat wij al een energie neutrale bedrijfslocatie hebben en de aanwezige dan ook deze installatie konden bekijken. Dat dit onderwerp leeft binnen de gemeente bleek wel uit de grote belangstelling. 

Image

Nieuw bij GP: Dekschuit

In het voorjaar van 2018 hebben wij onze drijvende vloot uitgebreid met een grote dekschuit. Deze dekschuit is 30 meter lang en 6,5 meter breed en kan hiermee een kraan van 25 ton gemakkelijk vervoeren over het water. Door het grote dek kan het ook gebruikt worden om materialen over het water te vervoeren. 

Image

Bezoek groep 8 Kinderbrug

Op 31 mei 2018 zijn de kinderen uit groep 8 van de basisschool De Kinderbrug tussen de buien door op de fiets naar ons bedrijf gekomen. De kinderen hebben uitleg gekregen wat de Cumela sector allemaal te bieden heeft. Aansluitend kregen ze een verkeersles waarbij er uitleg werd gegeven over de dode hoek, uitzwenken van machines etc.

0
%
vakmensen
Image
0
m3 FSC® hout verwerkt afgelopen jaar

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee

Volg ons

logo-footer-200x70px.png

T +31 71 501 82 63

Leidseweg 17a, 2374 AS Oud-Ade

info@gebrvdpoel.nl