Actueel

Image

Inrichting terrein van VnWal

 

In de afgelopen periode, augustus 2019, zijn we aan het werk geweest aan het Zuideinde in Roelofarendsveen.

In opdracht van VnWal hebben we voor de eerste fase een hardhouten beschoeiing van 230 meter geplaatst met een kunststof loopbrug.

In de verdere fases wordt het overige terrein ingericht en zullen er 3 nieuwe aanlegsteigers in de Braassemermeer worden aangelegd voor Bob On Board, gelegen op hetzelfde perceel.

De groepsuitjes van VnWal kunnen zo perfect gecombineerd gaan worden met de uitgebreide rondvaarten in het Groene Hart en omgeving van Bob On Board.

Voor meer foto's: 
https://www.facebook.com/gebrvdpoel/

Image

Nieuw bij GP:
Renault Zoë

In mei 2019 hebben wij onze eerste elektrische auto afgeleverd gekregen. De Renault Zoë is een 100% elektrische auto. De auto wordt zo veel mogelijk opgeladen op ons bedrijf zodat er stroom kan worden gebruikt die wij zelf opwekken m.b.v. zonnepanelen.

Image

Nieuw bij GP: Dekschuit

In het voorjaar van 2018 hebben wij onze drijvende vloot uitgebreid met een grote dekschuit. Deze dekschuit is 30 meter lang en 6,5 meter breed en kan hiermee een kraan van 25 ton gemakkelijk vervoeren over het water. Door het grote dek kan het ook gebruikt worden om materialen over het water te vervoeren. 

Image

Nieuw bij GP:
JCB Verreiker

Op 20 december is bij ons de nieuwe JCB verreiker 541-70 AgriPro afgeleverd. Wij hebben de oude JCB verreiker ingeruild. Deze nieuwe verreiker is voorzien van de nieuwste functies en een hoger rijcomfort.

Image

Keuringen eind 2018

In de kerstvakantie wordt ieder jaar bijna alle keuringen uitgevoerd. Ook dit jaar zijn er weer keuringen uitgevoerd voor: het materieel, de hijskettingen, het elektrisch gereedschap, de kettingzagen, de reddingsvesten, de brandblussers en de EHBO koffers. Met deze jaarlijkse keuringen weten we zeker dat onze spullen veilig zijn om mee te kunnen werken.

Image

Bodemkracht

 

Als Gebr. Van der Poel BV willen wij graag blijven investeren in de agrarische markt, zodat we ook in de komende jaren meerwaarde kunnen bieden aan de agrarische klanten in onze regio.

Om klaar te zijn voor de agrariër van de toekomst hebben we samen met 3 andere loonbedrijven, te weten J.M. van Vliet, HKA en RVR besloten op het gebied van kennis gezamenlijk op te trekken. Dit willen we gaan doen onder de naam Bodemkracht. 

Het komende jaar willen wij graag de volgende stappen gezamenlijk oppakken:

  • Investeren in gezamenlijke kennis op het gebied van bodem, bemesting en teelt.
  • Gezamenlijke events plannen voor de agrarische klant.
  • Intensievere samenwerking op het gebied van inhuur van machines en werkzaamheden

 We geloven door de krachten te bundelen dat we beter kunnen inspelen op de vraag van de agrariërs van de toekomst.

Image

Polderdag 2019

Hemelvaartsdag was ons bedrijf geopend van de Polderdag 2019.

Er hebben enkele honderden mensen ons bedrijf bezocht en voor de kinderen waren er ook leuke activiteiten georganiseerd.

Image

Bezoek groep 8 Kinderbrug

Op 31 mei 2018 zijn de kinderen uit groep 8 van de basisschool De Kinderbrug tussen de buien door op de fiets naar ons bedrijf gekomen. De kinderen hebben uitleg gekregen wat de Cumela sector allemaal te bieden heeft. Aansluitend kregen ze een verkeersles waarbij er uitleg werd gegeven over de dode hoek, uitzwenken van machines etc.

Image

Nieuw bij GP:
Smalspoor kipper

Halverwege september is er een nieuw 3-zijdig kiepend smalspoor kippertje afgeleverd bij Gebr. vd Poel. Het kippertje heeft een maximale werkbreedte van 1,85 m en een waterinhoud van 2,5 m3. De maximale last van het kippertje is 5 ton. Wij zullen er veel plezier van hebben.

Image

Samen werken aan een eerlijke mestketen 

Met Keurmest willen we toewerken naar een mestsector waarin iedereen betrouwbaar werkt en de ander verlangt dat die dat ook doet. 

In die toekomst willen we dat alle schakels in de mestketen zich onafhankelijk laten toetsen: we willen naar certificering. 
Door ondertekening wordt de eerste stap gezet naar een mestcertificeringssysteem. 

Waarom is het belangrijk dat partijen in de mestketen dit ondertekenen?
  • We richten ons op het goede werken aan een beter imago.
  • We tonen goed vakmanschap en zorgen zo voor volgende generaties.
  • We vinden een eerlijke mestketen goed voor onze sector, landbouwgrond en ecosysteem.
  • We brengen liever zelf onze zaken op orde dan dat een ander ingrijpt.
  • We wachten niet af, al hebben we ook anderen nnodig voor een eerlijke en werkbare mestketen.

Als Gebr. van der Poel BV hebben wij deze gedragscode ondertekend en verklaren wij dat naar eer en geweten zorgvuldig en volgens de regels met mest omgegaan wordt.

Meer informatie: 
https://www.keurmest.nl/
Image

Informatieavond "Zon op het dak" 

Op dinsdag 15 maart 2019 hadden we ca. 100 agrariërs op bezoek i.v.m. het initiatief  "Zon op het dak". Dit is een initiatief van Gem. K&B, LTO, Rabobank en Liander waarbij alle agrariërs van de gem. K&B waren uitgenodigd.

Tijdens deze avond is de gebiedsaanpak gepresenteerd om georganiseerd te bekijken wat de kansen en mogelijkheden zijn om op de veelal grote agrarische daken zonnepanelen te plaatsen. Deze avond is bij ons georganiseerd omdat wij al een energie neutrale bedrijfslocatie hebben en de aanwezige dan ook deze installatie konden bekijken. Dat dit onderwerp leeft binnen de gemeente bleek wel uit de grote belangstelling. 

Image

Nieuw bij GP:
Hyundai HX180 

Eind 2018 is dan ook eindelijk de Hyundai HX 180 Hybride afgeleverd. Deze nieuwe rupskraan is uitgerust met een verwisselbare giek, een standaard giek en een lange giek van 15 meter. Ook beschikt de Hyundai over een Leica GPS systeem.

0
%
vakmensen
Image
0
m3 FSC® hout verwerkt afgelopen jaar

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee

Volg ons

logo-footer-200x70px.png

T +31 71 501 82 63

Leidseweg 17a, 2374 AS Oud-Ade

info@gebrvdpoel.nl