Organisatie

Image
In de media
De media besteedt regelmatig aandacht aan projecten waaraan wij werken, aan onze medewerkers en ons bedrijf. Bekijk hier de meest recente artikelen.
 

Bedrijven maken een punt van nul

Vier nieuwe bedrijven ambassadeur voor verkeersveiligheid

Tijdens een bijeenkomst in Naaldwijk zijn RDW (Zoetermeer), Don Opleidingen B.V. (Naaldwijk), Bedrijvenvereniging Oostplaat (Middelharnis) en Gebr. Van der Poel B.V (Oud Ade) gisteren toegetreden tot het netwerk van verkeersveiligheidsambassadeurs in Zuid-Holland. Ze gaan zich sterk maken voor het onderwerp, bijvoorbeeld door er actief over te communiceren met hun medewerkers, door activiteiten in of bij het bedrijf te organiseren en mee te werken aan verkeersveiligheidsactiviteiten op scholen.

De installatie van de nieuwe ambassadeurs vond plaats tijdens een eerste gezamenlijke bijeenkomst van bestuurlijke en bedrijven ambassadeurs bij Don Opleidingen. De vertegenwoordigers van de bedrijven, Kees Oudendijk (RDW), Thom Dijkxhoorn (Don Opleidingen BV), Jaap Nagtegaal (Oostplaat) en Dammie van der Poel (Gebr. Van der Poel) ontvingen een insigne en een toolkit en gaan meteen aan de slag. De activiteiten verschillen per bedrijf, maar hebben een ding gemeen: ze zijn gericht op bewustwording en beïnvloeding van het verkeersgedrag van de eigen werknemers en in de omgeving. Daarnaast delen de ambassadeurs de ambitie om bij te dragen aan verkeer zonder vermijdbare slachtoffers.

“Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers. Doe mee”

Sinds vorig jaar draait in Zuid-Holland de meerjaren campagne “Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers”. (MVD01.) De campagne doet vooral een appèl op verkeersdeelnemers zelf. Zij hebben een belangrijke sleutel in handen, want bij ongeveer 90% van de ongevallen speelt gedrag een rol. Het netwerk van bestuurlijke en bedrijvenambassadeurs hebben een belangrijke rol in de campagne. Zo zijn ze actief tijdens de 2e Themaweek MVD01. die loopt van 15 tot en met 22 september. De kersverse bedrijven ambassadeurs gaan in deze week al aan de slag in hun nieuwe rol.

Image
 

Mooi Vak Man!

Voor de site van de loonwerkers 'Mooi Vak Man! ' hebben wij tweemaal opnames gehad over twee onderwerpen binnen dit vakgebied. De eerste opnames gingen over het gesprek aangaan met jou werkgever. In dat filmpje vertelt onze collega Roy hoe hij van kraanmachinist naar assistent planning is gegaan. De tweede opname is te zien op de facebook pagina van MooiVakMan. 

 

0
%
vakmensen
Image
0
%
FSC

Heeft u een vraag?

Wij denken graag met u mee

Volg ons

logo-footer-200x70px.png

T +31 71 501 82 63

Leidseweg 17a, 2374 AS Oud-Ade

info@gebrvdpoel.nl