Skip to main content

In de media

Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak

De media besteedt regelmatig aandacht aan projecten waaraan wij werken, aan onze medewerkers en ons bedrijf. Bekijk hier de meest recente artikelen.

praatgroenmetme

Praat groen met me

Praat groen met me, berm en oever beheer

We hebben in Nederland talloze kilometers oevers en bermen. Langs snelwegen of kleine slootjes. Je staat er misschien niet bij stil, maar dat moet ook beheerd worden. En daar gaat een enorme sector achter schuil… Ecologisch beheer is van belang om de biodiversiteit te verbeteren. Daarbij gaat het om het vinden van nieuwe innovaties, het delen van kennis en ervaring en het gebruik van materiaal. Maak kennis met de wereld van berm- en oeverbeheer.

Leidsch Dagblad

bij Gebr. van der Poel rond 'eerste elektrische graafmachine van de Leidse regio'

'De eerste elektrische graafmachines van de Leidse regio staat bij loon- en aannemersbedrijf Gebr. van der Poel in Oud-Ade. Dat meldt het bedrijf in een persbericht, waarin naast trots ook irritatie doorklinkt.

Letterlijk en Figuurlijk Tot De Bodem

Bedrijf IN DE REGIO

Letterlijk en Figuurlijk Tot De Bodem

Gebr. van der Poel gaat tot de bodem voor een toekomstbestendige leefomgeving. Letterlijk, want het bedrijf houdt zich onder meer bezig met grondwerk. Maar ook figuurlijk: de problemen met stikstof en CO2-uitstoot baren Dammie zorgen'.

Samenwerking loonbedrijven Groene Hart met blik op de toekomst

Samenwerking loonbedrijven

Samenwerking loonbedrijven Groene Hart met blik op de toekomst

Vier loonbedrijven in Het Groene Hart gaan samenwerken als het gaat om de bodem. De bedrijven Loonbedrijf J.M van Vliet, HKA-Nieuwkoop, RVR loonbedrijf en Gebr. van der Poel huren samen een onafhankelijke bodemadviseur in en gaan samenwerken onder de naam 'Bodemkracht'. De samenwerking is geen fusie of overname, maar puur gericht op het gezamelijk vergaren van kennis over de bodem.

Van Passie Naar Droombaan

Interview door de presentator van het programma Xavier

1 april zijn er opnames gemaakt voor het televisieprogramma 'Van passie Naar Droombaan' van RTL 4. Met een compleet camerateam zijn Dammie, Maarten, Chiel en Marcel geïnterviewd door de presentator van het programma Xavier.

Het is nog niet bekend wanneer de aflevering wordt uitgezonden maar houdt het programma in de gaten, iedere zaterdag om 16:00 op RTL 4.

Vier nieuwe bedrijven ambassadeur voor verkeersveiligheid

Bedrijven maken een punt van nul

Vier nieuwe bedrijven ambassadeur voor verkeersveiligheid

Tijdens een bijeenkomst in Naaldwijk zijn RDW (Zoetermeer), Don Opleidingen B.V. (Naaldwijk), Bedrijvenvereniging Oostplaat (Middelharnis) en Gebr. Van der Poel B.V (Oud Ade) gisteren toegetreden tot het netwerk van verkeersveiligheidsambassadeurs in Zuid-Holland. Ze gaan zich sterk maken voor het onderwerp, bijvoorbeeld door er actief over te communiceren met hun medewerkers, door activiteiten in of bij het bedrijf te organiseren en mee te werken aan verkeersveiligheidsactiviteiten op scholen.

Mooi Vak Man! - Tweemaal opnames over twee onderwerpen

Mooi Vak Man!

Tweemaal opnames over twee onderwerpen

Voor de site van de loonwerkers 'Mooi Vak Man! ' hebben wij tweemaal opnames gehad over twee onderwerpen binnen dit vakgebied. De eerste opnames gingen over het gesprek aangaan met jouw werkgever. In dat filmpje vertelt onze collega Roy hoe hij van kraanmachinist naar assistent planning is gegaan. De tweede opname is te zien op de facebook pagina van MooiVakMan.