Skip to main content

Over onze organisatie

Hoe werken wij

Van oever- en hoogwaterbescherming tot landwinning en steigerwerk. Wat uw watervraag ook is, wij gaan tot de bodem voor een perfecte voorbereiding en uitvoering.

Geeft u ons de ruimte om mee te denken, dan krijgt u zonder twijfel de beste oplossing in termen van kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Maar ook als u gebonden bent aan budget- en/of bestekkaders staat kwaliteit bij ons nooit ter discussie en leveren we binnen die kaders onderscheidend goed werk af. Omdat we nooit stoppen met het zoeken naar nieuwe technieken en werkwijzen en omdat afspraak bij ons afspraak is.

Diverse vraagstukken

Onze oplossingen zijn net zo divers als onze klanten en hun vraagstukken. En passen naadloos in de cultuurtechnische inrichting van ons werkgebied: van steiger- en havenaanleg tot het realiseren van specialistische waterbouwkundige werken en van het onderhoud van watergangen tot grondwerk. We verhuren onze machines inclusief bediening, werken als calamiteitendienst en nemen werk aan, waarbij we alles voor u regelen: van de vergunningaanvraag tot de oplevering en toekomstig onderhoud.

Certificering en kwaliteit

We staan voor veiligheid en kwaliteit en zijn ons bewust van de omgeving waarin wij werken. We doen er alles aan om in onze werkprocessen zowel onze klanten en medewerkers als het milieu maximaal te dienen. Daarbij leggen we de lat hoog en laten we ons uitdagen en controleren door alle relevante certificerende instanties. We zijn er trots op te beschikken over de hiernaast genoemde certificaten.

Kwaliteit = innovatie

Het leveren van kwaliteit gaat in onze optiek hand in hand met innovatie. Oplossingen die vandaag goed zijn, kunnen morgen met nieuwe inzichten en technieken wellicht nog beter. In de uitvoering van onze werkwijzen en opdrachten zijn we daarom scherp. We zijn inventief en nieuwsgierig: we leren continu bij en volgen alle relevante ontwikkelingen in onze eigen en andere branches. Vanuit die groeiende kennis denken we proactief met onze klanten mee en ontwikkelen we nieuwe, slimme oplossingen.

Gebr. van der Poel - ISO9001 certificering

Ondernemer in Groen, Grond & Infra

Wij zijn als bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie Cumela. Dit is een organisatie voor ondernemers in de Groen, Grond en Infra. Cumela informeert, verbindt, ontzorgt en ondersteunt bedrijven en zorgt voor een gezonde sector, nu en in de toekomst.

Cumula - Ondernemer in Groen, Grond & Infra