Skip to main content

Certificeringen & verklaringen

Waarborg voor kwaliteit

Gebr. v.d. Poel werkt volgens afgesproken normen en geldende regels. Onderstaande certificaten zijn het bewijs ervan.

ISO 9001 - Standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen

ISO 9001:2015

Standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen

ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen, met inbegrip van processen voor continue verbetering van het systeem alsmede de borging van het voldoen aan eisen van klanten..

Certificering

Om de Kwaliteit van ons bedrijf te behouden zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd.

VCA - Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA**

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Certificering

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel daarom zijn wij VCA** gecertificeerd. Dit betekent dat ons personeel op veilige wijze werkt, maar ook het materieel waar zij mee werken veilig is. Zo ook het materieel wat wij verhuren.

Ook gaan wij op verantwoorde en zorgvuldige wijze met milieu en gezondheid om.

CO2 Prestatieladder

Stimuleren om de eigen CO2-uitstoot te verminderen

Het doel van de ladder is bedrijven te stimuleren om de eigen CO2-uitstoot en die van hun leveranciers te kennen en permanent te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen. De ladder stimuleert bedrijven vervolgens om die maatregelen daadwerkelijk uit te voeren.

Certificering

Wij hebben het CO2-bewust Certificaat niveau 5 en voldoen daarmee dus aan niveau 5 van het handboek CO2-prestatieladder versie 3.1. Dit doen wij omdat wij duidelijk zien dat CO2 uitstoot een negatieve invloed heeft op het klimaat en daarmee de wereld waarop wij leven. Wij willen dan ook ons steentje bijdragen aan een betere leefomgeving voor nu en later.

FSC voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd

FSC®

(FSC®-C004606 / CU-COC 832446)
Voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd

De Forest Stewardship Council® (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Let op het FSC-logo voor onze FSC®-gecertificeerde producten.

Certificering

Wij hebben gekozen voor een FSC®-certificering omdat verantwoord omgaan met het milieu hoog bij ons in het vaandel staat. Gezien het vele hardhout wat wij op jaarbasis gebruiken.

PEFC is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

PEFC

PEFC is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

Het internationale PEFC-keurmerk geeft de verzekering dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit. PEFC heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.

Certificering

Ook voor ons bedrijf is duurzaam omgaan met bossen een belangrijk punt. Wij hebben het PEFC-certificaat behaald om bij te dragen aan duurzaam bosbeheer wereldwijd.