Skip to main content

Scholing

Kwaliteit, betrokkenheid en vakmanschap

Erkend leerbedrijf Gebr. v.d. Poel

Direct contact

Zie jij een uitdagende stage bij Gebr. van der Poel BV wel zitten?

Stuur dan jouw persoonlijke motivatie per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op.

Gebr. Van der Poel B.V. is een loon- en aannemersbedrijf gevestigd in het prachtige Groene Hart. Met 45 enthousiaste en deskundige medewerkers realiseren wij iedere dag diverse mooie projecten in de grond-, weg-, en waterbouw. Wij zijn actief in en rondom de Randstad.

Scholing

Om ook in de toekomst te beschikken over vakbekwaam personeel zijn wij een erkend leerbedrijf. Kwaliteit, betrokkenheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom investeren wij in de toekomst van jong talent maar ook mensen die al bij ons werken stimuleren wij om hun kennis op peil te houden en liever nog uit te breiden.

Via planningsgesprekken peilen we jaarlijks de behoefte van onze medewerkers maar we zullen ook zeker niet schromen om deze actief te benaderen als wij mogelijkheden zien om iemands capaciteiten beter te benutten.

Opleidingen/trainingen die gepland zijn

  • Assistent uitvoerder
  • Veiligheidstraining werken met een heftruck
  • BHV
  • Vlammen zonder Afbranden