Skip to main content

Vacature maaibootmachinist

Vacature maaibootmachinist

Vacature machinist maaiboot

Gebr. Van der Poel is een loon- en aannemersbedrijf, opgericht in 1965 en gevestigd in het Groene Hart. Met 45 enthousiaste en deskundige medewerkers realiseren wij iedere dag diverse mooie projecten in de grond-, weg-, en waterbouw. Enkele projecten hiervan zijn; jaarlijks terugkerend onderhoud aan de watergangen, kadeverbeteringen voor waterschappen of een complete gebiedsinrichting voor gemeentes en nog veel meer!

Functie:
Als machinist op de maaiboot vertrek jij ‘s ochtends vroeg vanaf de zaak richting jouw project. Je gaat samen met je collega’s op pad met een trekker inclusief aanhanger met maaiboot naar diverse locaties om de watergangen te onderhouden. Het opschonen van de watergangen gebeurt in stedelijk water en in het buitengebied.

Aangekomen op de locatie, laat je de boot te water en ga je aan de slag. Jouw boot wordt ingezet om waterplanten en andere vegetatie in de watergangen te maaien en te verwijderen. Dit maaiwerk is essentieel om de waterhuishouding in goede staat te houden.
In deze functie ben je veel op pad en ben je werkzaam in verschillende gebieden van het prachtige Groene Hart!

Jouw profiel:
Je hebt liefde voor de uitvoering en je staat stevig in je schoenen. Je bent oplossingsgericht en je kunt zowel individueel als in een team werken. Je houdt van fysiek werk maar bent ook handig met machines.

Wij vragen:
 Enthousiasme en vakkundigheid
 Rijbewijs B
 Affiniteit met machines
 Flexibel, zelfstandig en resultaatgericht
 VCA-certificaat is een pre

Wij bieden:
 Zeer gevarieerde functie in een prachtige sector
 Afwisselende projecten in de buitenlucht
 Een plezierige werkomgeving
 Salaris conform CAO Groen, Grond en Infra
 Afwisselend werk en een goede werksfeer

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, wellicht maak jij in de nabije toekomst deel uit van ons mooie bedrijf! Neem contact op met Jeroen Brugman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./06-20604013

Direct contact

Voor meer informatie kan altijd contact opgenomen worden met Jeroen Brugman.